søndag den 15. februar 2009

En-hånds sprawl guillotine / One handed sprawl guillotine

Jeg lavede denne video inden jeg brækkede min tommelfinger, så indtil jeg er klar til at lave nye videoer kan I kigge på den her. Det er en guillotine som jeg bruger en del, da man kun skal bruge én hånd og derfor kan sætte den op uden at ofre noget særligt og dermed være irriterende og stressende over for sin modstander.

I made this video before I broke my thumb, so until I'm ready to shoot new videos you can check this one out. It's a guillotin I use frequently because you only need one hand and therefore can set it up without really scarifies anything. This can be used to stress and annoy your opponent.


The video has english subtitles

5 kommentarer:

Jesper Ryom sagde ...

Er det ikke mere en neck crank end guillotine?

Stoffer Inc. sagde ...

Hej Jesper
Det kommer an på hvordan du får placeret din arm i forhold til modstanderens hovede. Til træning tror jeg det er fordelt på ca. 35% neck cranks og 65% chokes for mit vedkommende.

Jesper Ryom sagde ...

Fik lige prøvet teknikken her igår. Faktisk rigtig fin, fik kombineret den lidt med at lade min balance til siden, være lidt svag, så min træningsmakker bridgede og så kunne man så rulle rundt til regulær guillotine.

Cool teknik!

Stoffer Inc. sagde ...

Tak skal du have. Det er jeg glad for at høre :-)

Anonym sagde ...

god start